Min spenatstuvning LCHF

Jag gjorde för ett tag sedan väldigt mycket spenatstuvning, någonting som jag provade bara för att jag hörde det och tyckte det lät roligt att prova då vi dessutom hade spenat i frysen. Jag gjorde så här, och den blev helt gudomlig! Alltså, den blev så god att jag skulle kunna sitta och äta den framför TV:n som godis helt seriöst. Jättegod, helt enkelt. Tänkte dela med mig av den :)
.

.
  • Hackad spenat, fryst fungerar utmärkt. Så mycket som man vill ha
  • Creme fraiche, ca 3 msk/400 g spenat
  • Salt
  • Krydda: franska örter
  • Svartpeppar
Börja med  att steka spenaten. Om den är fryst steker du den som fryst och väntar bara tills den är tinad och tills det mesta av vattnet har ångat bort. Tillsätt sedan creme fraichen, blanda runt och vänta bara tills det blivit varmt, stäng sedan av plattan. Krydda och lägg upp i en fin skål.
.
Såå gott! Kan ätas till det mesta, helt enkelt. Jag kan rekommendera att äta det till kyckling eller fisk, det är nog det allra godaste :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0