Saffrans- lax & torsk LCHF
Här kommer resultatet av den frysta fisken som jag hittade i kylskåpet. Så enkelt att fixa till- och så grymt gott! :) Idag var jag på ett indoor walking pass för första gången, det var jätte kul- och jättejobbigt!! Det kommer jag definitivt att göra om.
.

.
Tyvärr glömde jag (som vanligt...) att ta en bild när det var färdigt. Jag blir ju så ivrig att smaka när det är klart! Men så här såg det i alla fall ut innan jag satte in det i ugnen. Detta har jag i:
- 2 laxfiléer
- 2 torskfiléer
- en burk creme fraiche med tomat- och saffransmak (2dl)
- salt
- peppar
- ruccola
Så bara lade jag upp det i formen så som ni ser på bilden. Jag hade den i ugnen på ca 225 grader, egentligen kanske för varmt men vi var så hungriga, vi är inte vana att äta 9 på kvällen. Det blev jättegott i allafall! Det finns en massa goda smaker på creme fraiche i mejerihyllan om ni inte har sett det:) men denna med saffran och tomat är ändå den godaste tycker jag!
.

Kramikram!
Kommentarer
Trackback