Saffrans- lax & torsk LCHF

Här kommer resultatet av den frysta fisken som jag hittade i kylskåpet. Så enkelt att fixa till- och så grymt gott! :) Idag var jag på ett indoor walking pass för första gången, det var jätte kul- och jättejobbigt!! Det kommer jag definitivt att göra om.
.
.
Tyvärr glömde jag (som vanligt...) att ta en bild när det var färdigt. Jag blir ju så ivrig att smaka när det är klart! Men så här såg det i alla fall ut innan jag satte in det i ugnen. Detta har jag i:
  • 2 laxfiléer
  • 2 torskfiléer
  • en burk creme fraiche med tomat- och saffransmak (2dl)
  • salt
  • peppar
  • ruccola
Så bara lade jag upp det i formen så som ni ser på bilden. Jag hade den i ugnen på ca 225 grader, egentligen kanske för varmt men vi var så hungriga, vi är inte vana att äta 9 på kvällen. Det blev jättegott i allafall! Det finns en massa goda smaker på creme fraiche i mejerihyllan om ni inte har sett det:) men denna med saffran och tomat är ändå den godaste tycker jag!
.
Kramikram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0