Söndagsfrukost!
Idag är det söndag och för mig, min pappa och syster väntar en dag i Lund då min syster ska flytta dit för att plugga. Ska bli spännande, och jag måste nog säga att det på vissa sätt är skönt att hon inte bor hemma längre, det blir lätt mycket tjafs och bråk numera :( men det är självklart mysigt när hon är hemma också. Jag älskar ju henne även om vi bråkar eller inte!
Förresten så övningskörde jag igår, men jag hade inte kört på hela sommaren så behöver jag säga att det gick jättedåligt?! Av någon dum anledning hamnade vi vid ett rödljus där det lutade lite bakåt! Så jag kom ju inte därifrån! Det blev en kö bakom som blev hur lång som helst, och det hann bli grönt och sedan rött igen 3 gånger innan jag lyckades komma iväg någorlunda, med hoppande motor. Att det aldrig kan gå in, det där med kopplingen!
Idag gjordes en god omelett som söndagsfrukost :) Av någon anledning gick den sönder, men den smakar ju faktiskt lika gott i alla fall! Jag gjorde den ganska enkel och hade i:
TIPS!
Förresten så övningskörde jag igår, men jag hade inte kört på hela sommaren så behöver jag säga att det gick jättedåligt?! Av någon dum anledning hamnade vi vid ett rödljus där det lutade lite bakåt! Så jag kom ju inte därifrån! Det blev en kö bakom som blev hur lång som helst, och det hann bli grönt och sedan rött igen 3 gånger innan jag lyckades komma iväg någorlunda, med hoppande motor. Att det aldrig kan gå in, det där med kopplingen!
Idag gjordes en god omelett som söndagsfrukost :) Av någon anledning gick den sönder, men den smakar ju faktiskt lika gott i alla fall! Jag gjorde den ganska enkel och hade i:
- 2 ägg
- en skvätt vatten
- salt
- peppar
- ruccola
Jag stekte ruccolan först, som vanligt. Det blir godare så, för då blir den inte så vattnig och jag tycker det känns som att den smakade mer då också! Avokadon var hyfsat mogen idag också så den tog jag. Liiite för träig kanske, men jättegod ändå! :)

TIPS!
Ett hett tips vad gäller omelett som jag nästan alltid har i, dock inte denna gången, är linfrön! De kan ju bli giftiga om man äter för mycket, men om man ser till att äta i lagom mängd är det jättegott att ha i omeletten. Lite brödigare och matigare kan man säga att det blir. När jag glömmer att ha det i själva ägg-smeten fungerar det bra att strö lite överst på omeletten, medan den inte stelnat helt än. Jättegott, faktiskt!
Kommentarer
Trackback