Ingefärebröd LCHF

Hej hopp!
Blev precis baksugen efter att ha suttit och pluggat ganska länge. Utgick från ett recept på oopsies som jag gjorde om till mitt eget, och det blev grymt om jag får säga det själv :D
.
.
Detta har jag i:
  • 3 ägg
  • ca 100 g philadelphia
  • en nypa salt
  • 2 msk fiberhusk
  • ingefära
Gör så här:
  1. Separera äggen i olika bunkar; gulan för sig och vitan för sig.
  2. Vispa äggvitan hårt tillsammans med saltet, så hårt att man kan vända på bunken utan att det rinner ut.
  3. Vispa samman äggulan med phildelphiaosten. Häll därefter i fiberhusken, låt stå och svälla i ca 10 min.
  4. Häll i lagom mycket ingefära i äggulesmeten.
  5. Blanda sedan ihop allt i samma skål, häll ut smeten på en plåt med bakplåtspapper med olja på (annars fastnar det).
  6. Låt det stå i ugnen ca 30 min150 grader.
Skär sedan upp det i lagom stora rutor, och ät och njut! :)

kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0