Pistagebröd LCHF

Idag hittade jag på ett eget LCHF-bröd, som faktiskt blev riktigt lyckat! :) Här kommer receptet!
.
Du behöver:
  • 3 ägg
  • salt
  • ca 3-4 dl riven ost (helst gräddost)
  • 3 msk fiberhusk
  • 1 tsk bakpulver
  • några hackade pistagenötter
Gör så här:
  1. Vispa äggen pösiga tillsammans med salt i en bunke.
  2. Riv ost och tillsätt i ägg-smeten. Blanda runt.
  3. Tillsätt fiberhusken och bakpulvret och låt stå och svälla i ca 10 min.
  4. Hacka några pistagenötter och häll i smeten.
  5. Bred ut smeten på bakplåtspapper på en plåt och grädda i ugnen på 225 grader i ca 10-15 min.
Ät helst med kokt, skivat ägg på. En uuuunderbar frukost! <3
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0