Pistagebröd LCHF
Idag hittade jag på ett eget LCHF-bröd, som faktiskt blev riktigt lyckat! :) Här kommer receptet!

.
Du behöver:
- 3 ägg
- salt
- ca 3-4 dl riven ost (helst gräddost)
- 3 msk fiberhusk
- 1 tsk bakpulver
- några hackade pistagenötter
Gör så här:
- Vispa äggen pösiga tillsammans med salt i en bunke.
- Riv ost och tillsätt i ägg-smeten. Blanda runt.
- Tillsätt fiberhusken och bakpulvret och låt stå och svälla i ca 10 min.
- Hacka några pistagenötter och häll i smeten.
- Bred ut smeten på bakplåtspapper på en plåt och grädda i ugnen på 225 grader i ca 10-15 min.
Ät helst med kokt, skivat ägg på. En uuuunderbar frukost! <3
.

Kommentarer
Trackback