Spenatstuvning- ett toppenmellanmål!
Ibland, inte ofta, men ibland, känner jag att jag behöver ett mellanmål. Då tycker jag också att det är svårt att veta vad som passar som detta. Men någonting som jag tycker är riktigt gott och som dessutom är otroligt nyttigt är en spenatstuvning som jag brukar göra. Tyvärr brukar vi inte ha spenat i frysen men då är det bara att sticka in på någon mataffär på hemvägen. Jag hade bråttom iväg igen direkt när jag kommit hem, men denna blev klar på bara 10 min :) Toppenmellanmål, med andra ord!

.

.
Du behöver:
1 portion
- ca 250 g frusen spenat
- ca 1 msk creme fraiche
- salt
- peppar
- en klick smör att steka i
Gör så här:
Stek den frusna spenaten i en stekpanna med smält smör i. När den är tinad och mycket av vattnet har dunstat bort, lägg i creme fraichen, blanda runt och smaksätt med salt och peppar.
.
Lätt som en plätt, och supergott!
.
Kram!
Kommentarer
Trackback