Bästa vännens äggröra LCHF

.
Ibland har jag gjort äggröra i stekpannan, med grädde och smör och visst, det blir jätte gott. Men det tar sin tid och det blir inte så mycket av det, det känns lite som att det försvinner liksom. Men när min goda vän Nicole sov över för några dagar sedan visade hon hur hon brukar göra sin äggröra, och att jag inte tänkt på det innan! Detta sättet var så mycket enklare, och faktiskt tillochmed godare! :)
.
Du behöver:
1 portion
  • 2 ägg
  • ca 1 msk smör
  • salt
Gör så här:
Koka äggen så de blir så kokta som du vill ha dem. För mig lite mittemellan, så att gulan fortfarande är geggig. Skala sedan äggen och mosa dem i en skål tillsammans med smöret och tillsätt salt. I äggröran på bilden hade jag också hackad machésallad och en hackad champinjon, man kan ju ha i vad man känner för :)
.
Så enkelt, så gott!
.
Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0