Coconut cream- efterrätt! LCHF

Igår när jag var inne i mataffären gick jag och tittade lite på hyllan där all kokosmjölk står. (Jag älskar att ha kokosmjölk i t.ex. kycklinggrytor och andra grytor!). Så hittade jag en förpackning Coconut Cream från Blue Dragon. Tyckte det lät väldigt gott men har aldrig sett det förut. Det var en pappersförpackning och liksom hård, och när jag läste på den skulle den smälta vid uppvärmning. Lät spännande :)
Jag köpte en förpackning och tänkte att jag kommer nog på något roligt att göra med den. Och när jag kom hem gjorde jag en fantastiskt god kokosefterrätt! Blev chockad över hur gott det blev, och den var så enkel! :)
.
Du behöver:
ca 1 portion
  • 1 dl vispgrädde (40%)
  • ca 100 gram coconut cream
  • ca 1 tsk vaniljpulver
Gör så här:
Vispa grädden ganska hårt. Öppna förpackningen med Coconut Cream och häll ur all vätska från förpackningen. Pressa sedan ut kokosen ur förpackningen (det skall inte rinna någonting nu, det ska endast vara kokosen i fast form) ner i grädden. Vispa ihop det och tillsätt vaniljpulvret. Klart!
.
Coconut Creamen har en söt smak i sig, men har endast 1,8g kolhydrater/ 100 g. Alltså en perfekt efterrätt. Även grädden och vaniljpulvret har en söt smak, men det är ju inga dåliga kolhydrater. :)
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0