Lax- sufflé med brysselkål LCHF

Idag är både jag och pappa hemma, sjuka. Tråkigt :( Men det kan också vara lite mysigt, jag har tid att sitta och pyssla, göra lite plugg som man låg efter med och sådana saker. Fast det räcker med en sådan här dag, imorgon vill jag tillbaka till vardagen igen. Och det tror jag att jag kommer vara. :)
Idag blev det en god lunch i alla fall, det har man ju tid med en sådan här dag!
.
Du behöver:
2-3 personer
  • 3 laxfiléer
  • ca 1,5 dl grädde
  • ca 1,5 dl creme fraiche
  • ca 1 dl riven ost
  • 1 ägg
  • 6 brysselkål
  • 2 körsbärstomater
  • gurkmeja
  • chilipulver
  • paprikakrydda
  • vitlökspulver
  • svartpeppar
  • salt
  • ca 1 dl riven ost (ovanpå)
  • lite hackad persilja
Gör så här:
Lägg laxen i en ugnssäker form. Dela brysselkålen och tomaterna på mitten och lägg lite överallt i formen. Blanda sedan creme fraiche, grädde och riven ost i en skål. Smaka av med kryddorna och tillsätt sedan ägget. Häll såsen på laxen och grönsakerna och toppa med ost och hackad persilja längst upp. In i ugnen i 225 grader i ca 30 min.
.
Servera med en god sallad!
.
.
.
Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0