Tagliatelle LCHF!
Nu cirkulerar det ett recept på internet som smakar väldigt likt pasta! Jätte gott!
Jag har provat det en gång innan till pasta och även samma recept hade jag till kycklingwrapsen. Det är väldigt användbart och jag gillar att ha någonting som kan suga upp såsen, när man tillexempel har en gryta.

.
Du behöver:
2-3 portioner
- 4 ägg
- 1,5 dl philadelphia ost
- 0,5 dl fiberhusk
- salt
Gör så här:
Vispa äggen poröst. Tillsätt sedan philadelphiaosten och vispa ihop. Sedan skall fiberhusken och saltet ner, blanda runt och låt stå och svälla ca 10 min. Lägg ut på en bakplåtsklädd plåt, och platta ut med ett bakplåtspapper ovanpå så att det ligger tunt över hela pappret. In i ugnen med bakplåtspappret på, i 150 grader i 10- 15 min. Det skall inte bli brunt eller stelt vid kanterna.
Dra av översta pappret och skär i strimlor, lättast är det med en pizzaslicer.
.
Servera som pasta!
Kommentarer
Trackback