Pizza i panna LCHF

Idag var jag sugen på den goda pizzan som jag gör ibland, men det kändes lite omständigt och tidskrävande att vänta på ugnen att bli varm och så vidare. Så idag provade jag att göra pizzan i en stekpanna och det gick minst lika bra. Det blev jättegott! :)
.
1 portion
Du behöver:
  • 2 ägg
  • ca 1 dl vatten
  • 1 msk fiberhusk
  • salt
  • några blad spenat
  • 1 tomat
  • 2 champinjoner
  • mycket riven ost (helst gräddost)
Gör så här:
  1. Blanda ihop ingredienserna till bottnen. Ägg, vatten, fiberhusk och salt. Låt det stå ca 5-10 min och låt den tjockna lite.
  2. Stek sedan på mellanvärme tills den blivit lagom fast på översidan. Vänd sedan försiktigt.
  3. Skiva tomaterna och champinjonerna och lägg dem på bottnen. Lägg sedan över spenatblad och riv sedan osten.
  4. Lägg över osten på toppen och peppra och salta samt använd en god krydda, t.ex. pizzakrydda eller oregano.
  5. Häll av vattnet från tonfiskburken och lägg det överst på omeletten, på den smälta osten.
Avnjuts gärna med lite spenatstuvning! :)
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0