Goda kesoplättar LCHF

Sist jag gjorde kesoplättar var jag inte speciellt imponerad. På bloggar hade alla skrivit om hur himla gott det var, men när jag provade tyckte jag inte att det var så gott i alla fall. Men så tyckte jag ändå att idén var bra, det är ju liksom små ostbitar som smälter i plättarna. Så idag provade jag mig fram lite, och fick till jättegoda plättar!
.

.
Du behöver
1 portion
  • 1 ägg
  • 2 msk keso
  • 0,5 dl grädde
  • 1 dl vatten
  • 1 msk fiberhusk
  • salt
  • vaniljpulver
  • smör att steka i
Gör så här
Blanda alla ingredienserna i en bunke och låt stå och svälla i ca 10 min. Stek sedan i rikligt med smör på hög värme i en stekpanna. Låt de få en fin färg på båda sidorna.
.
Servera gärna tillsammans med mer keso/ vispad grädde!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0